Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle -

yang epub pernah epub terluka pdf Yang Pernah epub Yang Pernah Terluka KindleNya Yang Pernah Kindle suka mempermainkan perasaan kaum Adam suatu ketika dulu – Merlissa UmairahDendam ini tak pernah padam Orang yang bertanggungjawab ke atas kematian Nadzril perlu mendapat pembalasan Dia akan buat gadis itu menderita kerana mempermainkan perasaan sahabatnya itu Dan jalan terbaik adalah ‘memaksa' gadis itu menerimanya sebagai suami – Syed Adryan Firdaus“Aku belum puas buat kau menderita Jadi kau jangan ingat perkahwinan ini untuk menutup aib Kalau k.

❮Reading❯ ➷ Yang Pernah Terluka Author Hana Efriena – Help-buy-essay.co.uk Ugutan keras melumpuhkan mulut untuk berbicara Kerana maruah dan harga diri dia terpaksa menerima lelaki yang memang mahu menjahanamkan hidupnya Dia rela demi menutup aib yang mungkin kunjung tiba IniReading Yang Pernah Terluka Author Hana Efriena Help buy essay.co.uk Ugutan keras melumpuhkan mulut untuk berbicara Kerana maruah dan harga diri dia terpaksa menerima lelaki yang memang mahu menjahanamkan hidupnya Dia rela demi menutup aib yang mungkin kunjung tiba Ini Ugutan keras melumpuhkan mulut untuk berbicara Kerana maruah dan harga diri dia terpaksa menerima lelaki yang memang mahu menjahanamkan hidupnya Dia rela demi menutup aib yang mungkin kunjung tiba Inilah padah.

Nya Yang Pernah Kindle suka mempermainkan perasaan kaum Adam suatu ketika dulu – Merlissa UmairahDendam ini tak pernah padam Orang yang bertanggungjawab ke atas kematian Nadzril perlu mendapat pembalasan Dia akan buat gadis itu menderita kerana mempermainkan perasaan sahabatnya itu Dan jalan terbaik adalah ‘memaksa' gadis itu menerimanya sebagai suami – Syed Adryan Firdaus“Aku belum puas buat kau menderita Jadi kau jangan ingat perkahwinan ini untuk menutup aib Kalau k.

10 Comments on "Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle -"

  • Gobokairina

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka Kindle25Hmm esok esok aku buat review Sekarang rasa nak layan Netflix 🙊Full review 3110191 Isu rogol dan domestic violence isu yang besar dalam sesebuah rumah tangga Dan ia seakan akan tidak ditamatkan dengan baik Memang maaf itu dendam terindah tapi titik penyesalan sang suami tak diceritakan dengan baik Mungkin ini personal reference aku memang sukar nak terima isu ini dalam novel Ya perkahwinan bukannya menjanjikan kau akan hidup aman bahagia hingga hujung nyawa tapi bersuaralah bila perlu Suami ditaati bukan membuta tuli Nak bahagia kita kena bahagiakan diri dulu2 Melissa Agak goyah sikit Mulanya dia sangat tegas tapi dah jadi isteri agak lembik Aku tak suka Cuma bila dia dah rasa pe


  • Kak Zie

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleSelesai sudah baca kisah ni Pengajaran yang aku dapat walau besar mana sekalipun masalah dugaan cabaran yang melanda jangan ambil ja


  • Azizah

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleMaaf tak kena sangat dengan selera KakChik Lepas tu KakChik sangattttt tak setuju dengan suami seperti Firdaus 😠#530


  • Inn Auni

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleTetiba rasa nak tulis syair pagi ni Dah habis dah dikarang tapi hilang pula Kira syair tu khas untuk novel ni la Alkisah maka tersebutlah kisah dah hilang Kena la review macam biasaAlkisahnya Fir nak membalas dendam kepada Lissa sebab kematian sahabat karibnya Kira Fir ni macam Jebat mengamuk demi membela Tuah la ni Tapi sama juga macam sejarah Melaka tu Tuah mempertahankan Sultan dalam ni pun si sahabat baik mempertahankan Lissa Makin membara la marah FirLepas kematian sahabat baik view spoilersebab bunuh diri hide spoiler


  • Faradina Azlin Azahar

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka Kindlesuke i liokenak tambah lagi review al maklumla semalam abes baca pukul 1 pagi mata dah mengantuk last2 3 ayat jer kuar muahahahhaanyway suke giler ngan jalan cerita especially bile perubahan itu membawa kepada kebaikan suke perubahan Merlissa Umairah walau x digambarkan sbb perubahan tp perubahan yang menyenang


  • Nonieღserenity2bliss

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka Kindle Announcement before review N nak jual buku ni for RM14 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM N suka dengan jalan ceritanya yang straight to the point and takda part yang melalut lalut dan merapuEeee kejam betul watak Firdaus Ada perlakuan tak seperti manusia tu ngilu N rasa bila baca Sedih sangat and mintak jauh jauh tak jadik pada diri sendiri Firdaus menikahi Merlissa semata mata dengan niat untuk membalas dendam atas kematian sahabat baiknya Merlissa yang tak tahu kenapa dirinya dipersalahkan akur saja dengan setiap kekejaman yang diperlakukan ke atas dirinya Rasa sayang yang bercambah cuba dinafikan sekeras kerasnya oleh Firdaus Dia mula keliru antara dendam dan sayang dan amarahnya masih belum redaTiap kali dia mula rasa dia boleh mempercayai Merlissa ada saja sebab sebab kecil yang membuat dia curiga Hubungan rahsia antara Merlissa dan Zarief menjadi pencetus perbalahan besar sehingga Merlissa menuntut cerai


  • nilam

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleDendam itu adalah salah satu Penyakit Hatibetul ke tidak ayat ni yang ada dlm novel tukalau salah sorryDIsebabkan dendam Firdaus tergamak merogol Merlissa Selepas itu dia masih tidak puas hati lagi dan disebabkan itu Firdaus sanggup berkahwin dengan Merlissa yang memang dia benci dengan tujuan ingin menyeksa Lissa Merlissa pulak terpaksa ikut telunjuk Firdaus selepas dia diugutMemang sadis sikit ceritanya Memanglah sangat proud bila Firdaus yang memang x boleh terima bila kawannya dipermainkan Merlissa tapi jangan lah terlampau sgt pembalasan dendam tu Macam tak ingat dosa pulak Peliknya kenapa Nadzrul sanggup bunuh diri walaupun hidupnya tidak lama dis


  • Sha889

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleSetelah membaca beberapa naskah dari penulis ini ada satu hal yang kurang saya gemari dari penulis Saya perasan style dia suka fastforward masa tiba2 selepas setahun selepas 4 tahun selepas beberapa tahun Kalau benda tu sesuai xde masalah cuma pada pendapat saya macam tak kena pulak bila wife merajuk bawa diri sampai makan tahunYang si lelaki pulak dh insaf dah mgaku sayang tapi xde pun usaha nak memujuk tambah dalam keadaan wife pregnant Macam tak kisah pun bila wife bersalin n tak jenguk anak padahal bila pujuk tu tak ambik masa lama pun nak sejukkan hati seorang isteri ni Sama macam dalam novel terbarunya idran Saya tak boleh nak hadam bab ni


  • azian2575

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleLissa FirdausDulu dia memerangkap gadis itu demi sebuah dendamTapi setelah kebenaran dirungkai ternyata ianya adalah silap faham Menyesalnya dia hanya Tuhan yang tahu Lissa aku tak tahu bila rasa ini hadir Tapi aku yakin aku nak kau dalam hidup aku Aku nak kau Merlissa Umairah Tapi sudi ke kau terima aku Lissa Aku pernah berlaku kejam Malah sangat kejamSetiap manus


  • Madam Lola

    Yang Pernah Terluka Epub Ö Yang PernahKindle - yang epub, pernah epub, terluka pdf, Yang Pernah epub, Yang Pernah Terluka KindleHemm Ini novel kedua cik penulis 1st novel dia mmg ML x baca Tp Mmg amat mendukacitakanBg ML watak Fir sgt cenggeng Sikit2 menangis Come onlah Lelaki sikit ML agak terganggu dgn perkataan gontoi Apa tu Jangan ckp bahasa INdon sudah ML sikit x suka bila ada perkataan INdon Gampang dan beberapa perkataan lagi Sayangi bahasa kita dikJalan ceritanya pd mulanya agak mendatar kemudian ok Dan berakhir dengan mendata


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *