Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook

cinta book jangan ebok sakiti kindle Cinta Jangan mobile Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIAk koyak mulut Zafril yang menjawab tanpa fikir Kenapa dengan lelaki ini Ada masalah mental kePantang nampak muka ada sahaja perkara yang digaduhkan Nak kata dia tidak mengalah puas dia mengalah dengan Zafril“You will be okay I will take care of you Trust me” ZafrilMakin dia cuba Cinta Jangan eBook menjauh makin dekat Zafril mengejar Hati dia bukanlah seku.

Ak koyak mulut Zafril yang menjawab tanpa fikir Kenapa dengan lelaki ini Ada masalah mental kePantang nampak muka ada sahaja perkara yang digaduhkan Nak kata dia tidak mengalah puas dia mengalah dengan Zafril“You will be okay I will take care of you Trust me” ZafrilMakin dia cuba Cinta Jangan eBook menjauh makin dekat Zafril mengejar Hati dia bukanlah seku.

[KINDLE] ❤ Cinta Jangan Sakiti Aku ➜ Sri Sarah – Help-buy-essay.co.uk “Apa masalah Encik Zafril ni Tak malu ke pekerja lain nampak” – Alissa“Tak” Alisa rasa macam nak koyak mulut Zafril yang menjawab tanpa fikir Kenapa dengan lelaki ini Ada masalah mental kePa[KINDLE] Cinta Jangan Sakiti Aku Sri Sarah Help buy essay.co.uk “Apa masalah Encik Zafril ni Tak malu ke pekerja lain nampak” – Alissa“Tak” Alisa rasa macam nak koyak mulut Zafril yang menjawab tanpa fikir Kenapa dengan lelaki ini Ada masalah mental kePa “Apa masalah Encik Zafril ni Tak malu ke pekerja lain nampak” – Alissa“Tak” Alisa rasa macam n.

Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook .

7 Comments on "Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook"

  • Inn Auni

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIPertemuan semula antara Zafril dan Alissa selepas 5 tahun berpisah mencetuskan suasana baru di tempat kerja Alissa sedaya upaya cuba melarikan diri Dia tahu yang Zafril masih berdendam dengannya Tetapi semakin jauh dia lari semakin dekat dirinya dikejar Ahli keluarga Alissa sekian kali mendesaknya menyelesaikan masalah antara dirinya dengan Zafril Mereka mahu menjodohkannya dengan Syahmi Tetapi ugatan dari Zafril yang mahu mencederakan abangnya membuatkan Alissa gentarMalas nak cerita panjang lebar tentang novel ni Dari ringkasan di atas Alissa ada buat sesuatu pada Zafril sehingga lelaki tu berdendam dengannya Alissa melarikan diri tetapi berjaya ditemui semula oleh ZafrilOkey Alissa yang dulu si penakut yang tidak berani melawan kata Zafril saya faham kenapa dia lari Alissa yang sekarang ini yang kononnya sudah berani menentang kenapa tidak melakukan sesuatu Saya dah boleh agak sebatu jauhnya hubungan sebenar antara dua watak utama ni Da


  • mRs bOo ^_^

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIhermmm apa yg bley MB katakan permulaan menarik ada jalan ceritamasuk konflik dan huraian MB surrender penulis perlu cari cari cari dan carilagi supaya olahan tidak sama dengan yang sebelum 2 ni bila baca ku mesti terfikir kenapa mesti ada bayang2 itu itu apa biar ku sdri je la tahu i'm sory


  • Yuni

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIPermulaan dah menarik Penulis pandai membuatkan pembaca ke yuni je tertanya2 hubungan mereka berdua Tapi lepas dah tahu serius hambar ending


  • Ella

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIEverytime baca buku ni saya mesti frustrated No complain pada beginning of the story But later part macam banyak yg tak selesai dengan cara yg betul Serabut akal saya niZafril pada awal cerita sikapnya macam mat Romeo berkarisma juga Bila bersama Alissa agak garang juga orangnya walaupun ada rasa sayang Bila bersama yg lain marah pun macam senjata dah tumpul especially dengan Adelia diakhir cerita Bila si Alissa tanya bukankah lebih senang jawab soalannya dari being evasive buang energy je Yg si Alissa ni time tu jugak nak tahu jawabanSaya khairan kalau dah selalu diugut kenapa tak report je polis Bukan tak pernah dia lakukan Nak jaga hati isteri pun ada had lah Si Alissa ni nampak mcm bijak tapi dungu juga Lebih pentingkan orang lain dari suami sendiri Ada part Alissa ni tegasirrational


  • Bobsr

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBITakde fairytale ending untuk hero dan heroin idea yang menarik walaupun persembahan kurang memuaskan epilog panjang gile 10 chapter terakhir tu dah memang jadi huru hara mood sampai aku rasa macam baca novel lain pulak watak watak yang ditonjolkan tak menonjol langsung penyelesaian konflik secara 'tiba tiba' tau tau dah setel semua lebih lebih lagi untuk watak watak antagonis ada kelainan sikit bila jalan cerita di'flip'kan scene scene kat Sabah


  • mummy bulut

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIpermulaan menariktertanya2 juga siapa zafril ni apa masalah dia dgn alisabila dah tau ooo mcm tu kisahnyafor me me suka lagi cerita sebelum tau siapa tu zafrillagi rasa teruja dgn watak dorgbila dah terbongkar terus mud ku down sbb seperti biasa penulis ni mmg suka buat konflik n penyelesaian mcm turasanya dia perlu cari identiti sdri la seriusly


  • Faradina Azlin Azahar

    Cinta Jangan Sakiti Aku Epub ↠ Cinta JanganeBook cinta book, jangan ebok, sakiti kindle, Cinta Jangan mobile, Cinta Jangan Sakiti Aku MOBIpart gaduh2 senantiasa tue mmg superb i lioke wat hati tertanya2 apa masalah depa tp reason disebalik mmg x blh blah aduhai ada gak abang camtu huhu cume pengakhiran tuk selected person tie x dikupas jgn depa wat come back sudah la yer weee


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *